Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Irma Activ Srl.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Oua de prepelita - consum
03 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Oul de prepelița revitalizeaza organismul uman indiferent de varsta, regleaza si îmbunatateste functionarea inimii si activitatea aparatului circulator, regleaza aciditatea gastrica, amelioreaza respirația si functia reproductiva, are efecte benefice in tratarea bolilor de rinichi si de ficat, actioneaza pozitiv asupra creierului, asupra sistemului limfatic si al celui imunologic.

Formeaza neuronii din sistemul nervos central la copii si intarzie procesele degenerative de imbatranire.
Efectele miraculoase ale oualor de prepelita sunt date de calitatea superioara a proteinei din ou si lipsa colesterolului.

Acesta este singurul ou dietetic. Nu are contraindicatii!

Contine proteine, glucide speciale nepericuloase in diabet sau alte boli in care glucidele sunt interzise, lipide speciale fine si lecitine, multe vitamine, saruri minerale, aminoacizi esentiali, factori antialergici.

Contine un agent anticolesterol, inclusiv pe cele fine cerebrale. Mai contine un agent care ajuta in refacerea celulara.

Fata de oul de gaina, oul de prepelita contine de 5 ori mai mult fosfor, de 7,5 ori mai mult fier, de 2 ori mai multa vitamina B1 si de 15 ori mai multa vitamina B2.

Contine integral complex de vitamine A, B, D3, E, plus calciu, zinc, sulf si potasiu.
Din Gura in Gura